The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Her dilde sırasıyla hordaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve sükûnet donör bir renktir. Antrasit rengi ile akıllıca bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda bol bir ocaklık rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken gayrı renklere bakarak elan iştiha açıcı görünmelerini sağlar.

Gri tonları, mekân dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler beyninde önem kızılıyor. Sizin derunin evinizin oturma odası, denk odası, hatta banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye orantılı renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Yatak mirlığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Möble ve ocak dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, birlikte birfena rengi bile kullanmaya dünya oluşturur. Yatak odasından balkona kadar geniş tasarruf düzlükı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim meydanı sunan Bellona ayrımıyla daha uz seçimlerle kullanabilirsiniz.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile kusursuz bir entegrasyon esenlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize imkân tanır.

Antrasit renk aksesuarlar özge antrasit renk tonları renklerle kolay kombin edilebilir bu da aşiyan sahiplerine geniş bir sprey boya dizayn özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini işletmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı hakkındaya heldiğinde ortaya çısoy meallar şu şekildedir:

Fakat mikro ve önemsiz bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi de essah layihamlara kadem atılmasını kipış olacaktır.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzur uyumasını sağlar.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar yerlere bakarak elan kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

şayet beyit dekorasyonunda açıkça gri tonlarını yeğleme edecekseniz antrasit gri dekorasyon size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi katkısızlamanız olur.

Banyo içinde ışıl bir yapı veya dizayna ruhsat verilmeden salt mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page