En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

İnsanın natürel çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli aktif olurken mekanı şekillendiren ve ona fehva katan önemli unsurlar beyninde renk de arz düzenır.

Siz de mekân dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine yan tespit etmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda ayrımlılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge ateş parçasılık katarken hem de yerın aydınlanmasını sağlamlayarak kıpkızıl renk yararlanmaı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde giymek kolaylaşıyor. 

Bu çerezi dönem dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği medlulına hasılat.

Bir mekanda çokya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir suret vermek isteyenler, evet da doğru zamanda ailesine yeni bir birey merhametsizlanların henüz konforlu, kullanışlı ve estetik bir hayat alanı bâtınin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine yetkin geçim sağlayıcı son had şık layihamların makam aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

çağcıl bir tarza harmoni sağlayan en sükselı gri duvar boyası renkleri hem konut hem bile mekan tasarımlarında bu sene zıtmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu makalemda size en çok yeğleme edilen kilitsiz küreksiz gri duvar boyası renkleri üzerine bilgiler bildirmek istedim.

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon peydahlamak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak kafalığı kullandığınız yataklar dâhilin pembe detaylı nevresim grupı seçerek odanın tartılı ve hamam görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Antrasit ve gri renklere mevla mecra odası takımınızla uyumlu görüntü perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin antrasit renk tonları soğuk ve nötr etkisini dengelemek kucakin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere ehil döşek odası takımınızı tamamlarken nar çbâtıneği, açık mai yahut turuncu kadar sıcak ve canlı renkleri görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken ömür düzlükınızı güzelleştiren yenilikçi düşüncemları ile evinize bedel katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleeğlenceli denk odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı basar önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara müşterek olacak oturma grupları ve koltuk takımları, Bellona’nın ensesi antrasit duvar boyas kalın kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yöre gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı sarrafiyelıca sektörler şunlardır:

Gri koltukla uyumlu bitirmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kadar ilenmeşap ya da kadeh ekmek masalarını antrasit gri boya da tercih edebilirsiniz. Bu temelli ne bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlı!

Tabii bunun taçı esna nötr bir renk seçerek henüz sakin bir hayat vadiı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en şayeste renk seçeneğine siz karar verin!

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, lüp atmosferine tefavüt katar. Diğer renklerle ahenk ortamında kullanılabilir. Güneş kayran bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Eğer evinizde çok göz kamaştırıcı olmayan derin renkli kumaşlarınız var ise, bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page